Presentkort

VÅRA EGNA

Vi säljer fina handskrivna, numrerade presentkort på styvt papper med tillhörande kuvert. Perfekt att ge bort till den som redan har allt eller till alla som uppskattar livets goda!

Gäller både på Domtrappkällaren och på DomCraft! Presentkorten kan tecknas på valfritt belopp och säljs på restaurangen under ordinarie öppettider. Kom gärna före eller efter traditionell rusningstid för snabbare service.

Saknar du möjlighet att komma förbi? Hör av dig till oss på info@domtrappkallaren.se så kan vi lösa så att du kan swisha din betalning och få ett digitalt presentkort skickat till den du vill skämma bort. Dessa kan även anpassas med personliga hälsningar efter era önskemål. Även papperspresentkorten kan skickas med post inom Sverige samt inkludera en personlig hälsning. För detta tillkommer en avgift för att täcka porto och extra material.

PRESENTKORTPARTNERS

Vi är stolta över att vara Uppsalas utvalda restaurangpartner för upplevelse.com samt finnas med bland Restaurangguidens utvalda samarbetspartners.

Har du fått någon av de färdigpaketerade upplevelser från upplevelse.com där vi finns listade som partner så behöver du bara uppge din specifika upplevelses värdebevisnummer i samband med bordsbokning. Er upplevelse fungerar därefter som ett presentkort hos oss. Vi löser för närvarande in upplevelserna Middag för två (värde 450 kr) och Sveriges Bästa Bord (995 kr). Ni avnjuter med andra ord ingen speciell ”upplevelsemeny” för dessa pengar utan väljer fritt från våra ordinarie menyer.

Har du fått ett presentkort på upplevelse.com utan särskild upplevelse kopplad så behöver du först växla in den till någon av ovan nämnda upplevelser. Vi har inte möjlighet att lösa in portalens allmänna presentkort utan endast de specifika upplevelser vi står som värd för.

Restaurangguidens presentkort löses in på plats och ger motsvarande värde som kortet anger. Var uppmärksamma på att om ni fått ett digitalt presentkort härifrån så ska ni först ladda ner Restaurangguidens presentkortsapp varpå värdet sedan kvitteras på plats hos oss och dras av från er nota.